4 de desembre de 2020 4/12/20

Blanch: “El Govern socialista compleix i l'AP7 serà gratuïta a partir de l'1 de gener de 2020”

Blanch: “El Govern socialista compleix i l'AP7 serà gratuïta a partir de l'1 de gener de 2020” - (foto 1)
  • El secretari general del PSPV-PSOE a Castelló, Ernest Blanch, aplaudeix “la determinació del ministre Ábalos per a liberalitzar l'autopista enfront dels peatges blans que defensava del PP”

Castelló viurà un fet històric d'1 de gener de 2020. Quasi 50 anys després l'autopista AP7 deixarà de tindre peatges i passarà a ser gratuïta. “I ho serà gràcies a la determinació d'un Govern socialista i gràcies a que un president com Pedro Sánchez i un ministre com José Luis Ábalos compleixen la seua paraula”, destaca el secretari general del PSPV-PSOE a les comarques de Castelló, Ernest Blanch. 

El dirigent socialista fa aquestes declaracions després que el Govern haja aprovat la licitació dels contractes de conservació i explotació de l'autopista AP-7, que passarà a ser gestionada per l'Estat a partir de l'1 de gener i en la qual s'eliminarà el peatge. 

L'autorització per a licitar aquests contractes de manteniment “és un fet que demostra que el Govern socialista ha sigut sensible a les reivindicacions dels i les castellonenques”, reconeix Blanch, qui adverteix que “aquesta determinació dels socialistes per a rescatar l'AP7 i que siga gratuïta contrasta amb la proposta del PP per a aplicar un peatge bla”. 

Blanch subratlla que una autopista lliure i gratuïta no solament oferirà alternatives més segures de desplaçaments a la N-340, ajudarà a alleujar el trànsit en la CV-10, serà un al·licient per a millorar la competitivitat de l'economia castellonenca i contribuirà a vertebrar les comarques castellonenques”. 

“Els socialistes sempre hem defensat l'aposta d'una autopista lliure i gratuïta”, conclou el secretari general del PSPV-PSOE a les comarques de Castelló.

 

Pujar