24 de setembre de 2020 24/9/20

Barrachina: “No més votar al PP garanteix la unitat d'Espanya i la creació d'ocupació”

Barrachina: “No més votar al PP garanteix la unitat d'Espanya i la creació d'ocupació”  - (foto 1)

  El president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat avui que votar al Partit Popular és garantia de la unitat d'Espanya i de la convivència entre territoris enfront dels quals es dobleguen davant l'independentisme, així com de la creació d'ocupació. Tant és així que el president dels populars considera que “solament votar al PP és tenir un mur de contenció contra els radicals i solament votar al PP és garantir la unitat d'Espanya”.

  Barrachina assenyala que “cada regidor i cada alcalde del PP és un mur de contenció que frena els atacs dels separatistes radicals”. En aquest sentit, Barrachina recorda que “en la província de Castelló som un exemple de convivència, de germanor i de llaços d'unió entre dues comunitats autònomes” i que sempre s'ha prioritzat “tot allò que ens uneix, no el que ens separa”.

  El president provincial explica que “en un món en el qual es camina cap a l'eliminació de fronteres no es pot entendre, ni negociar amb aquells que volen elevar fronteres”.

  Miguel Barrachina considera que el PSOE ha deixat clares les seues intencions respecte als separatistes radicals de Catalunya “i solament un govern del PP estable, fort i unit és garantia d'estabilitat a Espanya” ja que “la sobirania nacional es defensa, no es negocia”.

  En el mateix sentit, el líder provincial recorda que en sol vuit mesos de Govern de Sánchez la província ha entrat en una reculada quant a la creació d'ocupació, fruit de les polítiques d'esquerra “que tan malament li senten a la província”.

  Pujar