5 de desembre de 2020 5/12/20

Barrachina: ‘La defensa del PP a la província li atorga els millors resultats de la Comunitat’

Barrachina: ‘La defensa del PP a la província li atorga els millors resultats de la Comunitat’ - (foto 1)

  La defensa a ultrança que el Partit Popular ha fet de la província ha Castelló ha permès que els resultats del PPCS hagin estat millors que la mitjana autonòmica i que la mitjana nacional. En concret, el PPCS ha obtingut més de dos punts percentuals més que la mitjana autonòmica i més de quatre més que la mitjana nacional.

  Uns resultats que el president del PPCS, Miguel Barrachina, ha vinculat a “la defensa de la província, la renovació constant del Partit Popular i l'aposta per la moderació”. El president provincial ha explicat que “el PP ha demostrat de nou el seu arrelament a la província de Castelló” ja que ha aconseguit millorar els resultats respecte a altres províncies.

  Miguel Barrachina ha donat l'enhorabona al Partit Socialista pels seus resultats i a tots els ciutadans de la província que han participat en aquesta jornada electoral.

  Barrachina ha explicat no obstant això que “l'estratègia de Pedro Sánchez de dividir al centre dreta ha sorgit efecte ja que el 'divideix o venceràs' ha fet que en una província mitjana com Castelló milers de vots al centre dreta no s'hagin comptabilitzat, la qual cosa ha permès una majoria per a Sánchez”.

  El president del PP ha recordat que “el PP continuarà sent l'únic que defensa a la província, reivindicant les baixes d'impostos, la creació d'impostos i continuarem lluitant per defensar a Castelló i, sobretot, per arribar allà on el Falcon no arriba”. Per això “des de ja mateix, les 136 candidatures del PP ens podem a treballar per a revertir aquests resultats”.

   

  Pujar