27 de novembre de 2020 27/11/20

Atzeneta diu adéu a les seues festes patronals

  • Han sigut 13 intensos dies de celebracions

Atzeneta del Maestrat celebra hui el dia del seu patró, 'Sant Betomeu'. A les 11:00 hores tindrà lloc la missa solemne en el temple parroquial i, després, la processó pels carrers de la localitat. En un dia així, no faltarà amb les primeres llums del dia ni la 'Despertà' ni el Rosari de l'Aurora.

Ja a la vesprada i per cortesia de l'ajuntament, els jubilats berenaran junts en el Restaurant Casa Ramón. Serà necessari portar la invitació. Els jubilats continuaran la festa en el recinte de les escoles velles amb un duo musical.

Mentre, en el carrer Maestrat hi haurà una altra oportunitat per gaudir del taller de jocs de taula que organitza el Casal Popular. I a les 17:30 hores començarà una partida de pilota a mà en el frontó municipal.

El punt final a les celebracions, 22:30 hores, el posarà el Grup de teatre "L'Albarda" de Atzeneta en la plaça la Farola.

Ahir dimarts, es va celebrar la missa solemne i la processó en honor a les Sagrades Relíquies. El concurs de fotos dels nostres majors en la llar de jubilats amb vi d'honor per als participants, el parc infantil en les escoles velles, el campionat de "bàquer" organitzat per la Colla K-Waldo, i el contacontes en les escoles velles, van completar la programació de matí i vesprada.

I per la nit van actuar David Moliner i Andrés en la plaça Major. Després, la discomòbil Bandalay en les escoles velles va tancar els actes de la jornada.

Pujar