4 de desembre de 2020 4/12/20

Almassora, Castelló, Vila-real i Onda campions de Frare del Trofeu Diputació de Castelló

Almassora, Castelló, Vila-real i Onda campions de Frare del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almassora, Castelló, Vila-real i Onda campions de Frare del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 2)
  Almassora, Castelló, Vila-real i Onda campions de Frare del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 3)
  Almassora, Castelló, Vila-real i Onda campions de Frare del Trofeu Diputació de Castelló - (foto 4)

  Les escoles de la província de Castelló dominen la modalitat de Frare i es reparteixen els quatre campionats disputats en les localitats de Xert i Traiguera

  Les categories escolars es van celebrar dissabte passat 29 juny amb les competicions de les categories benjamí i aleví, que es van disputar en el Barri d´Anroig de Xert. A Traiguera van jugar les categories infantils i cadets. Va ser una jornada súper intensa de pilota, en el qual tant els jugadors com els pares van poder gaudir d'aquest esport i d'una jornada de convivència en la qual a més de jugar a Pilota van aprofitar per a fer altres activitats com poder gaudir de les instal·lacions esportives d'aquestes localitats, especialment les piscines, senderisme…

  En la categoria benjamí es va disputar el dissabte al matí, Marc García i Pol Guerrero, del CPV Almassora, van mostrar el gran nivell que tenen guanyant totes les partides que van jugar, la qual cosa va fer que es proclamaren campions. La final la van jugar contra Gabriel García i Salvador Marti, del CPV Castelló. En la categoria aleví, disputada dissabte per la vesprada, Pau Juárez i Arnau Pérez, del CPV Castelló, els que es van imposar en la final, aquesta vegada contra David Blanch i Pol Guerrero, del CPV Almassora, els quals van fer un gran campionat. A Traiguera el dissabte al matí va tindre lloc la categoria infantil, en la qual es va imposar l'equip de CPV Vila-real B al CPV Vila-real, en aquestes partides van destacar Álvaro Mañas, campió i Pepe Vila, subcampió. Finalment per la vesprada va arribar el torn dels cadets, categoria en la qual domina el CPV Onda, que classifica a dos dels seus equips per a la gran final, destacant, Diego López, el jugador més complet i tècnic de la jornada al costat del seu company d'escola, Juan Carrillo.

  Les altres categories de competició es jugaran a partir del 19 de juliol i fins al 21 de juliol, en tres jornades espectaculars, on estaran els millors alumnes de les escoles de tecnificació, a més de la competició federativa i recreativa sènior.

  Classificació Autonòmica de Frares - Trofeu Diputació de Castelló:

  Categoria benjamí:

  1r - CPV Almassora A

  2n - CPV Castelló

  3r CPV Borriol

  4t - CPV Xert C

  Categoria aleví:

  1r - CPV Castelló A

  2n - CPV Almassora

  3r - CPV Traiguera A

  4t CPV Traiguera B

  Categoria infantil:

  1r - CPV Vila-real B

  2n - CPV Vila-real A

  3r - CPV Castelló

  4t- CPV Vila-real C

  Categoria cadet:

  1r- CPV Onda A

  2n CPV Onda B

  3r CPV Borriol A

  4t CPV Castelló

  Per escoles la igualtat va ser màxima, ja que Castelló, va aconseguir un or, una plata i un bronze. Almassora, Vila-real i Onda, van aconseguir un or i una plata. Borriol, dos bronzes i Traiguera, un bronze situant-se amb les millors escoles de la província. Van lliurar els detalls, medalles i trofeus l'alcaldessa de Xert, Susana Sanz, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, el regidor d'esports de Traiguera, Diego Cervera, el tinent alcalde de Traiguera, Kevin Salvador, la presidenta del CPV Castelló Noemí Torrijos i l'exjugador professional i tècnic de la província, Pepe Mezquita.

  Pujar