7 d’agost de 2020 7/8/20

Alerta, no hi ha cap menor ingressat a l'Hospital de la Plana per coronavirus

Alerta, no hi ha cap menor ingressat a l'Hospital de la Plana per coronavirus - (foto 1)
  • Sanitat confirma que sí que hi ha un xiquet de tretze anys ingressat en l'UCI del General de Castelló i amb patologia sospitosa de coronavirus però que ha donat negatiu en les proves

En les últimes hores ha corregut com la pólvora en xarxes socials que hi ha un jove de Borriana ingressat per coronavirus a l'Hospital de la Plana així com diversos xiquets en el General de Castelló també amb covid-19. Des del propi centre hospitalari de La Plana han confirmat a elperiodic.com que es tracta d'una faula: “L'Hospital Universitari de la Plana no té cap menor ingressat amb patologia COVID-19”.

Quant al General de Castelló només es troba hospitalitzat un xiquet de tretze anys en l'UCI i amb patologia sospitosa de coronavirus però que ha donat negatiu en les proves, confirmen fonts d'aquest altre hospital a aquest digital.

Aquestes mateixes fonts confirmen, a més, que no hi ha hagut més ingressos en UCI en l'última setmana amb símptomes d'aquesta patologia. Aquesta faula, en el qual es deia que hi ha tres joves de Borriana ingressats per Covid-19, un d'ells de tretze anys, va córrer com la pólvora en les últimes hores.

Les autoritats sanitàries demanen, per favor, evitar aquests missatges de difusió i només fiar-se de fonts oficials.

El que sí que és cert és missatge que la consellera de Sanitat ha llançat aquest dijous a tots els joves valencians després de les imatges que estem veient de grups de menors reunits sense respectar les distàncies de seguretat. Pots veure ACÍ la notícia completa.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar