1 de desembre de 2020 1/12/20

PP: "Els alcaldes reclamen ajudes d'emergència i un pla global de 20 milions per a la costa de Castelló"

PP: "Els alcaldes reclamen ajudes d'emergència i un pla global de 20 milions per a la costa de Castelló" - (foto 1)
  • Els populars reclamen als parlamentaris nacionals del PPCS que s'incloga en els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat una inversió de 20 milions per a Castelló

Els diputats nacional del Partit Popular han volgut visitar hui el litoral de la costa sud, un dels més afectats de la Comunitat Valenciana pels efectes del temporal Gloria. Óscar Clavell, Salomé Pradas i Vicente Martínez han volgut conéixer de primera mà els danys.

Els populars que aquesta setmana han visitat Almenara, Benicàssim, Alcalà i Vinaròs al costat dels seus alcaldes i portaveus han conegut de primera mà “el mal que aquest últim temporal ha fet a les platges de la província” i han demanat que les administracions “seguisquen l'exemple del PP i que les ajudes d'emergència estiguen llestes com més prompte millor perquè abans de Setmana Santa estiga tot reparat”, tal com ha demanat Clavell.

L'alcalde, Wences Alós, ha demanat que “totes les administracions, sobretot el Govern, actue d'urgència i sobretot que escolte als alcaldes i als veïns per a construir espigons que protegisca a les nostres costes de temporals”.

En primer lloc, els alcaldes populars han demanat “que el Govern pose en marxa ajudes d'emergència” ja que “hem de forma urgent reparar les costes de cara a la Setmana Santa” i, al mateix temps, “que totes les administracions s'impliquen a solucionar els danys causats pel temporal”.

Alós ha traslladat als diputats nacionals del PPCS la necessitat que els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat incloguen una partida de 20 milions d'euros per a “posar solucions d'una vegada als problemes del litoral de Castelló” ja que amb un pla ambiciós i adequat per a la costa s'evitarien problemes cada vegada que hi ha un temporal.

Pujar