1 de desembre de 2020 1/12/20

Aguilella: "El PSPV rebutja debatre en ple les ajudes que el PP exigeix per a autònoms i Pime"

Aguilella: "El PSPV rebutja debatre en ple les ajudes que el PP exigeix per a autònoms i Pime" - (foto 1)

    “El PSPV rebutja debatre en ple la proposta que el PP reclama des del 16 de març per a rescatar econòmicament a autònoms i Pime. Així ho va deixar clar ahir el president de la Diputació, el socialista José Martí, que es nega a incorporar la iniciativa que el PP va registrar fa prop de tres setmanes amb l'objectiu de sumar iniciatives de suport i ajuda a la província en la lluita contra el coronavirus”.

    “El ple que la institució celebrarà dimarts que ve 7 serà extraordinari. El PSPV i Compromís esborren del calendari el ple ordinari que hauria d'haver-se celebrat el passat 31 de març i convoquen un de caràcter extraordinari. Amb aquesta sessió, el president silencia a l'oposició a la qual li nega no sols l'oportunitat d'incorporar una proposta per a ajudar les pimes, autònoms i a les persones que han perdut l'ocupació de tota la província, sinó a més la de realitzar precs i preguntes”.

    “Al drama que les Pime, els autònoms i les persones que han perdut la seua ocupació pateixen des de fa setmanes es veu ara redoblat pel càstig d'un PSPV que directament els ignora”. Així ho ha considerat Salvador *Aguilella, diputat provincial del PP, qui ha lamentat que en un moment en què “milers de famílies esperen de les Administracions públiques l'ajuda que els permeta sobreviure, el PSPV els espenta al precipici”.

    Des del PP lamenten que els 50 milions d'euros de romanents que el PSPV ha heretat de l'etapa de govern anterior “no s'empren a rescatar als qui ara més ens necessiten”. Sobretot, ha assenyalat Aguilella, després de les xifres d'atur fetes públiques ahir i corresponents al mes de març. “Continuarem reclamant que aquesta institució, que el PP va posar al servei de la província, continue treballant amb un esperit de vocació i utilitat per a les famílies afectades. I en un moment dramàtic com el que travessem, amb més de 3.000 castellonencs que s'han quedat en l'atur i amb una caiguda de les afiliacions a la Seguretat Social de més de 11.600 veïns, és dramàtic que una institució amb recursos com és la Diputació li done l'esquena a la província”.

    Pujar