elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 9.800 castellonencs troben un treball en l’últim any

Més de 9.800 castellonencs troben un treball en l’últim any

    En l'últim any, 9.856 castellonencs s'han afiliat a la Seguretat Social, la qual cosa suposa un increment del 4,41%, quasi un punt per sobre de la mitjana nacional. Amb açò, segons les dades del Ministeri d'Ocupació al novembre de 2017 hi ha 233.542 castellonenques treballant.

    El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha assegurat que “les reformes empreses pel Govern d'Espanya, com la nova llei d'autònoms o la reforma laboral, a més de la rebaixa fiscal en l'impost de la Renda, estan donant resultats”. Així, doncs Castelló és la vuitena província d'Espanya que més ocupació creat.

    Per al líder popular, “estes noves ocupacions garanteixen el futur de les pensions i les dades reflecteixen que, encara que queda molt per fer, anem per la senda correcta”.

    Així mateix, Miguel Barrachina ha assegurat que les noves inversions del Ministeri de Foment en carreteres i amb la imminent arribada de l'alta velocitat a Castelló contribuiran a accelerar la creació d'ocupació en la nostra província.

    Pujar