elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "7.000 castellonencs perden el treball per la falta de mesures econòmiques"

PP: "7.000 castellonencs perden el treball per la falta de mesures econòmiques"
  • "L'atur torna a créixer a la província de Castelló per l'absència de mesures econòmiques i el bloqueig de Sánchez" senyala Clavell

L'atur ha tornat a créixer. Males notícies per al mercat laboral de la província de Castelló ja que l'Enquesta de Població Activa (EPA) dibuixa un panorama complicat per a les oportunitats econòmiques de la província.

L'atur ha tornat a créixer ja que 7.000 castellonencs han perdut el seu treball en l'últim trimestre. Tal com ha advertit hui el diputat nacional del PP, Óscar Clavell, “la realitat està sent un dur colp per a Sánchez i, sobretot, per als veïns d'aquesta província que estem havent de suportar les seues conseqüències”.

El popular ha recordat que en l'últim mandat del PP, la província creava 6.000 ocupacions a l'any però “ara mateix, la falta de reformes i el bloqueig a les polítiques que necessita Espanya i Castelló s'estan traduint en destrucció d'ocupació” perquè “la inèrcia de les polítiques del PP s'ha acabat”.

Clavell recorda que aquesta reculada en el mercat laboral ha provocat que la taxa de l'atur haja crescut fins al 14,2 per cent a Castelló. “De nou ens trobem amb el model del PSOE: la destrucció d'ocupació i la pèrdua d'oportunitats”.

Pujar