elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 5.200 castellonencs es beneficien a partir d'agost de l'augment de la pensió de viduïtat que va aprovar el PP

Més de 5.200 castellonencs es beneficien a partir d'agost de l'augment de la pensió de viduïtat que va aprovar el PP

    Més de 5.200 castellonencs es beneficiaran a partir de l'1 d'agost de la pujada de les pensions de viduïtat, un increment que el Govern del Partit Popular va deixar previst en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2018. Enguany les pensions de viduïtat creixeran un 7,7% per als vidus o vídues majors de 65 anys i que aquesta siga la seua única renda. Així mateix, la previsió és que pugen en 2019 fins al 15%.

    La senadora del Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha assegurat que “l’augment de les pensions és part del gran llegat que ens deixa el Govern del Partit Popular a través dels Pressupostos Generals de l'Estat que el PSOE va rebutjar fa tan sol dos mesos”.

    Per a la senadora del PPCS, “el PSOE executarà uns pressupostos que no van votar i que incloïen un creixement generalitzat de totes les pensions d'entre l'1,6% i el 7,7%”. Segons Salomé Pradas, “el govern de Pedro Sánchez viu de les rendes que els va deixar el Partit Popular”.

    Així mateix, en els pròxims dies de juliol la resta de jubilats i pensionistes castellonencs cobraran, amb caràcter retroactiu des de gener de 2018, el creixement de les pensions que va deixar previst el Partit Popular en els PGE. Així, més de 86.000 castellonencs veuran augmentar les seues pensions un 1,6%; més de 38.000 pensions mínimes i no contributives pujaran un 3%. A elles cal sumar les de viduïtat que creixen enguany un 7,7%.

    “En total 128.999 castellonencs es veuran beneficiats enguany, gràcies a l'anterior govern del Partit Popular, del major creixement de les pensions de la història de la democràcia”, ha assenyalat Pradas.

    Per a la senadora del PPCS, “la clau per a pujar les pensions és crear ocupació”. Per açò, els més de 2.520.000 ocupacions noves, més de 36.600 en la província de Castelló, en els últims cinc anys “confirmen l'encert de les reformes que va impulsar en solitari el Partit Popular i que permeten que enguany es puga dur a terme la major pujada de les pensions de les últimes dècades”.

     

    Pujar