elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 190.000 castellonencs es beneficiaran de la baixada del 7% en l'IRPF del Partit Popular

Més de 190.000 castellonencs es beneficiaran de la baixada del 7% en l'IRPF del Partit Popular

    El president del Partit Popular de la província de Castelló i candidat als Corts, Miguel Barrachina, ha destacat avui que més de 190.000 castellonencs es beneficiaran de la rebaixa del 7% del tram autonòmic de l'IRPF anunciada per Isabel Bonig per als valencians amb ingressos anuals inferiors a 35.000 euros a l'any.

    Tal com ha apuntat Barrachina aquesta mesura, que s'emmarca dins de l'ambiciosa revolució fiscal anunciada pel Partit Popular si guanya les eleccions, té per objecte reactivar les economies domèstiques, la creació d'ocupació i el consum. “La prioritat del PP sempre ha estat la creació d'ocupació i d'oportunitats per això apostem per la baixada i la supressió d'impostos”, ha manifestat.

    “Solament el PP sap crear ocupació i solament qui crea ocupació pot complir amb els seus compromisos electorals" ha assegurat el també diputat nacional, qui ha lamentat “el ritme de destrucció d'ocupació dels anys de govern socialista”. “L'esquerra li ha donat la volta a la truita abanderant la destrucció d'ocupació” ha censurat el candidat del PP als Corts. “Mentre amb el Partit Popular es creaven 6.000 ocupacions a l'any amb el PSPV es destrueixen 97 treballs diaris i s'han disparat els ERE a Castelló en l'últim any un 92%”, ha asseverat.

    Així mateix el número u del PP als Corts ha recordat també que “si Isabel Bonig guanya les eleccions més de 6.000 veïns de Castelló podran deixar de pagar l'impost de successions i donacions en la propera legislatura,

    Per a Barrachina “solament el PP sap crear ocupació i solament qui crea ocupació pot complir amb els seus compromisos”.

    Pujar