elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna certifica el seu compromís amb l'IV Pla de Salut de la Comunitat

Paterna certifica el seu compromís amb l'IV Pla de Salut de la Comunitat

  Paterna ha acollit està demà la XV Mesa Intersectorial de Salut en el marc de les activitats de la Setmana de la Salut que s'està desenvolupant en el municipi.

  Durant l'acte, l'Ajuntament de Paterna ha arreplegat, a través de la regidora Paqui Periche, de mans de la Coordinadora del Centre de Salut Pública de València, Rosa Pérez Torres, el diploma d'adhesió de Paterna a l'IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana i Xarxa Salut.

  Tal com ha explicat el regidor de Sanitat, Julio Fernández "fa un any, el Ple de Paterna va aprovar l'adhesió del municipi al Pla de Salut de la Comunitat i des de llavors hem dut a terme un complet pla d'actuacions amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i reduir les desigualtats en salut dels paterners i paterneres".

  Entre les mesures impulsades s'inclou la primera edició de la Setmana de la Salut que durant tota la setmana s'ha celebrat a la ciutat sota el lema "Salut en totes les edats. Salut en totes les polítiques", i que tal com ha assenyalat la regidora Periche "ha permés donar a conéixer entre la població la important labor que es fa en l'àmbit de la salut comunitària en el municipi".

  A més, durant tot l'any s'han dut a terme, des de diferents àrees de l'Ajuntament, actuacions concretes per a fomentar estils de vida saludables entre els ciutadans i ciutadanes, com són les xarrades en col·legis per a abordar les addiccions entre adolescents organitzades per la UPCCA o les taules informatives que s'instal·len en dates assenyalades per a informar sobre la prevenció de diferents malalties.

   

  Pujar