elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paterna organitza un noucursgratuït per a deixar de fumar

L'Ajuntament de Paterna organitza un noucursgratuït per a deixar de fumar
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Paterna organitza un noucursgratuït per a deixar de fumar - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna ha organitzat un nou curs de deshabituació tabáquica dirigit a ajudar els veïns i veïnes de Paterna que vulguen deixar de fumar.

  Tal com ha explicat el regidor de Sanitat, Julio Fernández "es tracta d'un curs gratuït de huit sessions en el qual, a través d'una terapia cognitiu-conductual personalitzada, els assistents rebran el suport d'especialistes per a abandonar l'hàbit de fumar".

  A més, i en aqueix sentit, el regidor ha recordat l'èxit d'aquest curs en edicions anteriors "on es va aconseguir que més del 50% dels participants deixaren de fumar".

  El curs començarà el pròxim 20 de febrer i es desenvoluparà fins al 10 d'abril, tots els dimecres de 16 a 17.30 h en el centre de Dia de Reinserció, situat en la carretera de Manises.

  El termini d'inscripció finalitzarà el 19 de febrer i els interessats poden apuntar-se a través de la web de l'Agència de Col·locació de Paterna https://paterna.portalemp.com, o telefònicament en el 96 138 60 05.

  Finalment, el regidor Fernández ha recordat que "aquests cursos es realitzen semestralment i s'emmarquen dins de l'estratègia de salut comunitària del Departament de Sanitat, que té com a objectiu promoure hàbits de vida saludables entre els veïns i veïnes del municipi".

  Pujar