elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Impresionant desplegament policial en el barri de La Coma de Paterna després de les últimes agressions a metges

Impresionant desplegament policial en el barri de La Coma de Paterna després de les últimes agressions a metges
  • Els agents han realitzat 147 identificacions i han alçat 18 actes per tinença d'arma blanca més 34 per droga

Un important desplegament policial en el barri de La Coma ha cridat l'atenció als veïns de Paterna. Diversos vehicles de la Policia Nacional s'han desplaçat a aquest barri de la localitat valenciana on fa una mica més d'una setmana la conselleria de Sanitat es va veure obligada a tancar el centre de salut davant les agressions que van patir diversos metges per part d'alguns pacients.

La Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha explicat que aquest dispositiu “és habitual en moltes ocasions en el barri de La Coma” davant els “problemes” que pateix el barri, “on els veïns ens havien demanat més presència policial”. Unes actuacions que, segons Bernabé, continuaran en els pròxims dies. Encara que de moment no han hagut detencions, Bernabé ha assenyalat que estan treballant per a garantir la tranquil·litat dels veïns.

La representant del Govern a la regió ha indicat que aquest dijous, els agents van realitzar 147 identificacions, es van alçar 34 actes per droga i 18 per tinença d'arma blanca. Es tracta de “una actuació que entra dins de la normalitat”.

Així mateix, Bernabé ha assenyalat que aquest desplegament policial és “habitual” si hi ha problemes en algunes zones com les que “han hagut problemes entre famílies del barri La Coma o en el centre de salut”.

El centre de salut obri dotze dies després

Així mateix, la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana ha assegurat que el centre de salut del barri de La Coma obrirà de nou les seues portes dilluns que ve 22 de maig després de dotze dies. Cal recordar que el 10 de març Sanitat es va veure obligada al tancament davant les agressions a sanitaris.

Bernabé també ha assenyalat que “la Policia Nacional farà la seua funció d'acompanyament als professionals del centre de salut quan vagen a atendre en l'àmbit domiciliari”.

Pujar