elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les dones prenen el comandament a l'Ajuntament de Paterna

Les dones prenen el comandament a l'Ajuntament de Paterna
  • L'alcalde Juan Antonio Sagredo estructura el nou equip de govern de Paterna en 5 grans àrees i posa al capdavant d'elles a 4 dones i 1 home

La gestió de la ciutat de Paterna estarà en mans principalment de dones. Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de revelar que quatre de les cinc grans àrees de govern en les quals ha estructurat l'Ajuntament seran gestionades per dones.

“D'aquesta manera - tal com ha explicat el primer edil – l'organització del consistori estarà conformada per 5 Tinents d'Alcalde, quatre dones i un home, que assumiran la direcció de les principals competències i dels quals dependran la resta dels 8 regidors i regidores de l'equip de govern”.

Núria Campos s'encarregarà d'Interior, Mobilitat i Medi Ambient mentre que José Manuel Mora assumirà la direcció de l'Àrea d'Educació, Esports i Innovació. Eva Pérez dirigirà Presidència i projectes estratègics, Merche Navarro liderarà Foment i serveis i Isabel Segura prendrà les regnes de Garantia Social, Igualtat i Tradicions.

Sagredo, que es queda amb les competències de Promoció econòmica i Estratègia empresarial, ha destacat que “aquesta nova organització de l'Executiu està concebuda per a fer el salt a Gran Ciutat i continuar sent una ciutat referent en activitat econòmica, neteja, seguretat, creació d'ocupació, educació i sostenibilitat”.

“Som un equip de persones preparades, valentes i il·lusionades que treballarem incansablement per a fer de Paterna una ciutat de la qual els paterneros i paterneras se senten orgullosos de viure, treballar i estudiar”, ha explicat el primer edil.

Quant a les regidories, David Fortea serà el Portaveu de l'Executiu socialista, Roberto Usina serà el regidor d'Hisenda, Julio Fernández serà el responsable de Salut i Ocupació, Francisca Periche tindrà la Regidoria de Participació Ciutadana i Lucas Jodar ostentarà la de Comerç i Smart City.

Per part seua, la regidora Andrea López s'encarregarà d'Inclusió Social i Foc, Vicente Sánchez de Serveis i Control de Barris i, finalment, *Johana Gómez serà la responsable de Medi Ambient i Benestar Animal.

Pujar