elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pànic entre els pares: la faula del presumpte segrestador que ha circulat com la pólvora en diversos municipis valencians

Pànic entre els pares: la faula del presumpte segrestador que ha circulat com la pólvora en diversos municipis valencians
  • La Policia ha desmentit la presència d'un home intentant agafar a xiquets en els col·legis i parcs

A la falsa alarma creada a Vila-real en la qual suposadament una persona es tirava en el sòl, enmig del carrer, per a obligar els conductors a parar per a auxiliar-li i aprofitava per a robar-los, com els ha avançat elperiodic.com, se suma una altra alerta: la d'un home que intenta agafar a xiquets.

Esta informació ha anat circulant per grups de WhatsApp sembrant el pànic entre els pares i mares de diversos municipis de la Comunitat Valenciana, amb una foto del supòsit segrestador. “Ens avisen en un grup d'un col·le, que este individu ha intentat agafar algun xiquet, va rodant per diferents pobles, però porta uns dies pel poble. Està per parcs i per escoles”.

Este missatge s'ha compartit en moltes ocasions, com així apareix en el WhatsApp que indica que ha sigut “Reexpedit moltes vegades”, igual que la foto del supòsit segrestador. Esta informació ha circulat per les xarxes socials i grups de WhatsApp, per la qual cosa elperiodic.com ha consultat alguns dels ajuntaments on la informació ha alçat la veu d'alarma com és el cas de la Vall d'Uixó, l'ajuntament del qual ha assegurat que la Policia Local “no té constància de res”.

També l'Ajuntament d'Algemesí ha aprofitat les xarxes socials per a “tranquil·litzar a la població” perquè “no tenen cap constància que el subjecte al qual es fa referència haja estat en la nostra població, ni que haja comés delictes d'esta naturalesa”.

A més, informen que “davant qualsevol indici de delicte, del tipus que siga, els canals de denúncia davant de la Policia Local d'Algemesí i la Policia Nacional estan permanentment actius”.

Des de la Policia Local d'Alboraia han comunicat en les seues xarxes socials que “no hi ha cap persona perseguint menors als parcs ni eixides dels col·legis. Per motius desconeguts i sense fonament s'han atribuït estos fets a un home d'origen magrebí”.

Un altre dels municipis que ha desmentit el rumor és Sueca, la Policia Local del qual ha assegurat en el seu canal oficial de Facebook que “no hi ha persona perseguint menors als parcs o eixides escolars”.

Pujar