11 de desembre de 2019 11/12/19

Els xiquets prenen els carrers de Paiporta aquest divendres en la XIX Volta a Peu Infantil

Els xiquets prenen els carrers de Paiporta aquest divendres en la XIX Volta a Peu Infantil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els xiquets prenen els carrers de Paiporta aquest divendres en la XIX Volta a Peu Infantil - (foto 2)

  Els carrers de Paiporta acullen aquest divendres a partir de les 19.00 hores l'edició número 19 de la Volta a Peu Infantil, carrera popular per a xiquetes i xiquets enfocada a la promoció de l'esport entre els més menuts i menudes. La carrera està organitzada pel Servei Municipal d'Esports (SME) de la regidoria d'Esports, i compta amb la col·laboració del Club Atletisme Paiporta i el Club Atletismo Von Hippel-Lindau.

  En la carrera poden participar xiquets i xiquets des dels 0 anys, amb l'ajuda de les mares i els pares, ja que les distàncies estan adaptades a les possibilitats físiques de cada franja d'edat. Així, per a les i els querubins, la carrera serà d'aproximadament 200 metres. Els pre-benjamins correran 300 metres: els benjamins, 900; els alevins 1.100 metres, i els infantils, 1.700 metres. La carrera per als cadets serà de 2.200 metres.

  La inscripció per a la carrera estarà oberta fins a 30 minuts abans de començar, a la mateix línia d'eixida i meta, situada a la Plaça Blasco Ibáñez, o al llarg del mateix divendres, al Poliesportiu Municipal. Hi hauràtrofeus per als o les tres primeres de cada categoria masculina i femenina, i una samarreta per a la totalitat dels i les participants. L'organització també entregarà altres obsequis fins a esgotar existències.

   

  ocultar
  Els xiquets prenen els carrers de Paiporta aquest divendres en la XIX Volta a Peu Infantil
  Pujar