elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Viver d’Empreses Paiporta Emprén proporciona espai, infraestructura i serveis a nous negocis

El Viver d’Empreses Paiporta Emprén proporciona espai, infraestructura i serveis a nous negocis
  • El coworking públic i gratuït impulsat per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç està a disposició de persones emprenedores amb la necessitat d’un impuls inicial

MÉS FOTOS
El Viver d’Empreses Paiporta Emprén proporciona espai, infraestructura i serveis a nous negocis - (foto 2)
El Viver d’Empreses Paiporta Emprén proporciona espai, infraestructura i serveis a nous negocis - (foto 3)

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta ofereix el Viver d’Empreses Paiporta Emprén, un espai públic i gratuït de coworking pensat per a persones emprenedores que tinguen entre mans un negoci o estiguen pensant en iniciar-ne un. El viver d’empreses ofereix espai, infraestructura i serveis per a donar un impuls inicial a aquelles persones que necessiten suport en els primers mesos de vida de les seues empreses.

El Viver d’Empreses Paiporta Emprén està situat al polígon industrial de l’Alqueria de Mina i ofereix huit espais de treball individual repartits en quatre despatxos, a més d’una sala per a reunions i formacions. Compta amb connexió a internet, climatització, impressora i servei de neteja i manteniment.

Poden optar als espais microempreses i persones emprenedores amb negocis acabats de nàixer o amb pocs mesos de funcionament. El Viver d’Empreses de Paiporta està concebut com un espai amb infraestructura i serveis que puga estalviar costos i, d’aquesta manera, supose un impuls a l’emprenedoria de la localitat.

Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, «el Viver d’Empreses pot suposar l’impuls inicial clau per a aquelles persones amb una idea de negoci, una ajuda per a materialitzar l’esperit emprenedor que hui en dia pot ser fonamental per a trobar una ocupació». Jiménez ha afegit que «en el context actual, és possible que moltes persones opten per reinventar-se, i pensem que és una situació idònia per a rellançar un projecte municipal de suport a les xicotetes empreses i persones autònomes».

Tota la informació sobre el Viver d’Empreses Paiporta Emprén es pot trobar al web municipal, en l’adreça paiporta.es/viverempreses. També es detalla en aquest espai la manera d’accedir, les bases del projecte i la informació de contacte, ja que per a cursar les sol·licituds cal dirigir-se al Servei Municipal d’Ocupació, Formació i Comerç, al carrer Santa Anna número 35, o en el telèfon 963972474.

Pujar