elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Visita guiada i gratuïta al centre històric de Paiporta per a conèixer el patrimoni i l'evolució de la localitat

Visita guiada i gratuïta al centre històric de Paiporta per a conèixer el patrimoni i l'evolució de la localitat
  MÉS FOTOS
  Visita guiada i gratuïta al centre històric de Paiporta per a conèixer el patrimoni i l'evolució de la localitat - (foto 2)
  Visita guiada i gratuïta al centre històric de Paiporta per a conèixer el patrimoni i l'evolució de la localitat - (foto 3)

  El pròxim diumenge 21 de juny es realitzarà una visita guiada al centre històric de Paiporta gràcies a la iniciativa 'Passejant per la comarca', finançada per la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción. En aquesta visita, que començarà a les 10.30 hores des de la porta de l'Ajuntament, es donarà a conèixer la història i l'evolució de la localitat al llarg dels últims segles, el seu patrimoni, els orígens de la seua configuració actual, i una bona dosi de dades curioses sobre el casc urbà. Guiarà la visita el mestre, fotògraf i estudiós de la història local Vicent Pascual. En la iniciativa també col·labora l'associació cultural local El Barranc.

  'Passejant per la comarca' ha sigut una iniciativa guardonada per la Fundació Horta Sud, impulsada per diferents entitats culturals de localitats com El Barranc, de Paiporta, La Figuera, d'Alcàsser, El Bolitxó, de Sedaví, i La Gavella i l'Associació d'Alumnes de la CEPA, de Torrent. La passejada per Paiporta serà la primera d'una sèrie que visitarà totes aquestes localitats.

   

  Pujar