elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una vintena de bars i restaurants competeixen en la Ruta de Tapes de Paiporta

Una vintena de bars i restaurants competeixen en la Ruta de Tapes de Paiporta
  MÉS FOTOS
  Una vintena de bars i restaurants competeixen en la Ruta de Tapes de Paiporta - (foto 2)
  Una vintena de bars i restaurants competeixen en la Ruta de Tapes de Paiporta - (foto 3)

  Aquest divendres comença la cinquena edició de la Ruta de Tapes de Paiporta, esdeveniment gastronòmic organitzat per la regidoria d'Ocupació i Comerç que reuneix enguany a 20 bars i restaurants paiportins. Cadascun dels locals participants oferirà aquest cap de setmana dues tapes que entraran en el concurs. En total, es podran tastar 40 plats diferents en un esdeveniment que mou cada any a milers de persones.

  D'acord amb el mecanisme de la Ruta de Tapes de Paiporta, la pròpia clientela tindrà l'oportunitat de votar la tapa més saborosa i la més innovadora. Amb la seua participació, totes aquelles persones que visiten al menys quatre locals i voten entraran en el sorteig de sis xecs per valor de 60 euros per a gastar en qualsevol dels bars que formen part de la ruta.

  La Ruta de Tapes suposa una bona oportunitat per als locals participants de donar-se a conèixer a nous clients i clientes, a més d'augmentar l'activitat i les vendes durant els dies en què està en vigor. L'any passat se serviren 17.245 tapes, d'acord amb les dades facilitades pels propis locals a la regidoria d'Ocupació i Comerç. Aquesta xifra va batre el rècord marcat en la primera edició, quan se n'arribaren a vendre 14.000. Les estimacions de la pròpia regidoria a partir de les dades oferides donaven un resultat d'entre 3.500 i 4.300 persones participants en 2015. Cada local hauria servit una mitjana de 700 o 800 aperitius.

  Els horaris per a participar en la Ruta de Tapes són, aquest divendres, entre les 19.00 i les 23.00 hores; dissabte, els locals oferiran les seues especialitats de 12.00 a 15.30 hores, i de 19.00 a 23.00 hores. Diumenge, l'horari serà de 12.00 a 15.30 hores. Els preus estipulats per l'organització són de 2 euros per a la tapa quan va acompanyada de vi, cervesa o aigua, i de 2,5 euros si s'opta per un refresc.

  Tota la informació de les tapes i els bars i restaurants participants, així com la seua localització, es troben en el següent enllaç.

  Pujar