elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
VIOLACIÓ PAIPORTA

VÍDEO | Intenta violar una jove a Paiporta a punta de ganivet: salvada per una telefonada

Intenta violar una jove a Paiporta a punta de ganivet: salvada per una telefonada
Intenta violar una jove a Paiporta a punta de ganivet: salvada per una telefonada
  • L'home la va assaltar en plena nit i la va obligar a anar al seu domicili: "Tinc drogues, ho passarem molt bé"

MÉS FOTOS
VÍDEO | Intenta violar una jove a Paiporta a punta de ganivet: salvada per una telefonada - (foto 2)
VÍDEO | Intenta violar una jove a Paiporta a punta de ganivet: salvada per una telefonada - (foto 3)

La Guàrdia Civil de València deté un home per intentar agredir sexualment una noia a la localitat de Paiporta (València), intimidant-la amb un ganivet al coll.

La investigació de l'operació AGUAITAR va començar després de la interposició de la denúncia per una jove de 20 anys. La noia va indicar en la denúncia que el 24 d'agost passat caminava pels carrers de la localitat, passada la mitjanit, quan va ser abordada per un home, que també anava a peu, que li va posar un ganivet al coll i la va obligar a dirigir-se a sa casa per agredir-la sexualment. També li va dir que tenia drogues a casa per passar-ho bé.

En el trajecte, la jove va rebre una telefonada de la seua parella i, davant la insistència, va convèncer el detingut que el millor seria respondre perquè no es preocupara. Va aprofitar aquest moment per escapar del seu agressor, que també va fugir del lloc davant la impossibilitat de retenir la víctima.

Els agents de la Guàrdia Civil, en tenir coneixement d'aquests fets, van començar una intensa vigilància a la zona, i van identificar aquelles persones que coincidiren amb la descripció de l'autor proporcionada per la víctima. Es va poder confeccionar així un àlbum que es va mostrar a la denunciant en el posterior reconeixement fotogràfic, on aquesta va identificar el seu agressor sense cap mena de dubte.

Un cop identificat, es va fer un registre al domicili de l'autor dels fets, on es va trobar la roba utilitzada la nit de l'agressió, contrastada per les imatges de les càmeres de seguretat de la zona.

El detingut és un home de 55 anys i de nacionalitat espanyola, a qui se li imputa un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa.

En la resolució dels fets va resultar de gran ajuda la col·laboració de l'Ajuntament de Paiporta facilitant les dades que obraven al seu poder.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Instrucció Número 1 de Torrent (València).

Pujar