elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna ‘Paiporta Opina’ amb noves cites a les places de la localitat

Torna ‘Paiporta Opina’ amb noves cites a les places de la localitat
  • Es reprén aquesta campanya d’escolta activa de la ciutadania de la Regidoria de Participació Ciutadana

MÉS FOTOS
Torna ‘Paiporta Opina’ amb noves cites a les places de la localitat - (foto 2)
Torna ‘Paiporta Opina’ amb noves cites a les places de la localitat - (foto 3)

La Regidoria de Participació Ciutadana ha tornat a traure al carrer la campanya ‘Paiporta Opina’.

Coincidint amb l’arribada del bon temps, ‘Paiporta Opina’ torna a les places de la localitat, amb l’objectiu de fer una escoltar activa de la ciutadania i tindre un contacte directe amb paiportins i paiportines.  

Veïns i veïnes del barri de la plaça Major han visitat al llarg del matí la carpa de ‘Paiporta Opina’ per a compartir amb la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos, i l’equip tècnic de Participació les seues inquietuds i propostes de millora per a Paiporta.

La regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos, ha recalcat la importància de “fomentar la participació activa i directa de la ciutadania. Per a aquesta corporació la participació ciutadana és molt important, per això volem estar prop de paiportins i paiportines i sentir el que tenen a dir. Ha sigut un intercanvi molt enriquidor i ens emportem un bon grapat d’aportacions per a analitzar”.  

Entre les preferències que la ciutadania ha esmentat de manera més repetida destaquen la “tranquil·litat” o el “sentiment de comunitat i de poble” de Paiporta. Així mateix, entre alguna de les millores que proposen hi ha qüestions en matèria d’Urbanisme i Medi Ambient, com ara asfaltat o senyalització d’alguns carrers. A més, la ciutadania també ha compartit les seues impressions sobre el municipi a través d’uns qüestionaris en els quals, en general, han mostrat la seua satisfacció amb l’estil de vida de Paiporta.

La carpa de ‘Paiporta Opina’ continuarà visitant places i barris de Paiporta al llarg d’aquests dies. La pròxima cita serà aquest divendres, 27 de maig, a la plaça 3 d’abril, entre les 10 hores del matí i les 13 hores del migdia. Després, l’1 de juny, serà el torn de la zona nova a la plaça Itàlia, en horari de vesprada, de 17 a 20 hores.

Tota la informació sobre aquesta campanya es pot consultar a paiporta.es/paiportaopina.

Pujar