elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d’Economia de Paiporta tanca l’any amb 707.000 en ajudes a 240 empreses

La Regidoria d’Economia de Paiporta tanca l’any amb 707.000 en ajudes a 240 empreses
  • Els xicotets i mitjans negocis, a més dels treballadors i treballadores autònomes de Paiporta, s’han beneficiat dels fons per a fer front als efectes econòmics de la pandèmia

L’Ajuntament de Paiporta tanca aquest 2021 amb un total de 707.000 euros atorgats a empreses, treballadores i treballadors autònoms de la localitat gràcies al Pla Resistir. En les diferents convocatòries del pla, impulsat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball junt a les diputacions i els ajuntaments, que han sigut els encarregats de tramitar els expedients, s’han beneficiat 240 negocis paiportins. 

Les ajudes han suposat una mobilització de fons i de recursos humans a l’Ajuntament sense precedents en la història, en consonància amb la situació excepcional provocada per la pandèmia i la declaració d’estat d’alarma. 

Les ajudes podien anar destinades a pagament de lloguer, subministraments, proveïdors, préstecs, I tot tipus de despeses que s’han generat mentre l’economia es veia afectada per la situació sanitària. 

L’Ajuntament ha obert diferents convocatòries per als diversos sectors en funció de l’afectació patida, fins arribar a entregar 707.747 euros al llarg d’aquest 2021. S’han beneficiat tant aquells negocis obligats a tancar temporalment com els que han vist reduïts els seus ingressos. 

La regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, ha subratllat com “per al govern de Paiporta és de màxima prioritat el suport al teixit productiu i comercial local com a font de riquesa i de creació de treball de qualitat, per a garantir que els diners que es gasten a Paiporta revertisquen al poble, i per això hem posat totes les energies en la resolució ràpida d’expedients, en un esforç dels departaments d’Economia, de Comerç i també d’Intervenció i del seu personal digne d’admirar”. 

Sandrós ha avançat que l’Ajuntament secundarà els pròxims plans d’ajudes que s’impulsen des de qualsevol institució, ja que “està en joc l’economia local, fonamental per a la vida quotidiana de la ciutadania iper a la generació de llocs de treball”. 

Pujar