29 d’octubre de 2020 29/10/20

Tu Pots Paiporta, la campanya de formació i ocupació per a joves, continua amb el curs 'Construeix el teu futur'

Tu Pots Paiporta, la campanya de formació i ocupació per a joves, continua amb el curs 'Construeix el teu futur' - (foto 1)
  • Dos programes que comencen aquest mes de juny beneficiaran a 35 menors de 30 anys de la localitat

La campanya de formació i ocupació per a joves 'Tu Pots Paiporta' continua aquest mes de juny amb el curs 'Construeix el teu futur', destinat a 10 joves de la localitat, i que es formaran en operacions auxiliars i revestiments continus en construcció, és a dir, en pintura, enlluïts i obres en general.


Aquesta acció formativa i d'ocupació es perllongarà durant sis mesos i està cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta, amb un cost total de 55.071,80 euros. Totes les novetats sobre la convocatòria es podran consultar en el tauler d'anuncis oficial de l'Ajuntament, i també en xarxes socials, amb l'etiqueta #TuPotsPaiporta, així com en la web paiporta.es/tupotspaiporta.

El programa d'ocupació i formació Tu Pots Paiporta engloba diferents accions de formació i ocupació per a persones menors de 30 anys. Per a formar part de les diferents activitats, s'ha de formalitzar la inscripció en el Sistema de Garantia Juvenil del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. També es pot demanar informació al Centre de Formació Ocupacional, al Carrer Santa Anna 35.

Tu Pots Paiporta va començar recentment amb el curs d'Auxiliar de Cuina i Sala, un Programa Integral de Qualificació i Ocupació de Cámara Valencia, i que finalitza a meitat d'aquest mes de juny. Aquest curs es porta a terme a l'aula polivalent del Mercat Municipal.

D'altra banda, Tu Pots Paiporta continuarà més endavant amb la immediata contractació en pràctiques de 25 joves titulats i titulades, que s'incorporaran en les pròximes setmanes a treballar a l'Ajuntament de Paiporta.

Tota la informació de la convocatòria es publicarà en breu al Tauler d'Anuncis Oficial, però ja se sap que el consistori contractarà 8 titulats superiors o de grau en diferents àmbits (Filologia, Psicologia, Dret, Enginyeria, Arquitectura Tècnica, Història i Economia, entre d'altres), 10 titulats o titulades de Formació Professional (FP) de Grau Superior (per a administració, animació sociocultural, imatge i so, etcètera), i set d'FP de Grau Mitjà o Certificats de Professionalitat.

Aquest últim programa està dins del Pla Avalem Joves Plus de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, té un cost de 454.811,39 euros i estarà finançat per la Generalitat i l'Ajuntament de Paiporta.

"L'objectiu que ens hem marcat amb la campanya Tu Pots Paiporta és trobar alternatives laborals i ampliar la taxa d'ocupabilitat dels i les joves de Paiporta", ha comentat el primer tinent d'alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar. Aquesta acció de l'Ajuntament de Paiporta ofereix alternatives a joves de tots els nivells formatius, des dels i les que no tenen titulació fins als que compten amb estudis superiors.

Pujar