elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Paiporta identifica més de 350 persones i en sanciona a 16 per incomplir les mesures de l’estat d’alarma

La Policia Local de Paiporta identifica més de 350 persones i en sanciona a 16 per incomplir les mesures de l’estat d’alarma
  MÉS FOTOS
  La Policia Local de Paiporta identifica més de 350 persones i en sanciona a 16 per incomplir les mesures de l’estat d’alarma - (foto 2)

  La Policia Local de Paiporta ha identificat més de 350 persones i n’ha sancionat a 16 per incomplir les mesures de restricció de la mobilitat incloses en la declaració d’estat d’alarma arran de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19. Membres del cos han establert controls policials a punts clau de la localitat, i patrullen pels carrers per tal de fer complir les mesures de contenció del contagi del virus.

  L’Ajuntament de Paiporta recorda a tota la població que la mobilitat està restringida als següents supòsits: adquisició d’aliments, assistència a serveis sanitaris, anada i tornada del lloc de treball, assistència a persones majors o dependents, desplaçaments a bancs i respostatges en gasolineres i passejos a gossos, sempre per l’entorn de casa i pel mínim temps possible.

  Així mateix, el consistori adverteix que serà estricte amb el compliment d’aquestes restriccions ja que, tal com indiquen les autoritats sanitàries competents, la mesura més efectiva per a frenar els contagis és el confinament a les cases per tal de no propagar la malaltia i saturar l’atenció sanitària.

  Per tant, els controls policials i les identificacions es mantindran mentre dure l’estat d’alarma.

  L’Ajuntament de Paiporta ha habilitat el web paiporta.es/coronavirus amb informació essencial sobre aspectes relatius a aquesta alerta sanitària. Els canals municipals d’informació a

  Facebook, Twitter i Instagram ofereixen, a més, informació actualitzada i detallada amb avisos relatius a Paiporta. Es recomana, per últim, no donar difusió a informacions no contrastades o de fonts no oficials per tal d’evitar alarmes innecessàries.

  Pujar