20 de novembre de 2019 20/11/19

La ‘pesadilla en la cocina’ de Chicote arriba a València

La ‘pesadilla en la cocina’ de Chicote arriba a València - (foto 1)
  • El xef Alberto Chicote ha visitat un restaurant de Paiporta en el seu famós programa

MÉS FOTOS
La ‘pesadilla en la cocina’ de Chicote arriba a València - (foto 2)
La ‘pesadilla en la cocina’ de Chicote arriba a València - (foto 3)

La ‘pesadilla en la cocina’ d'Alberto Chicote ha visitat aquest dijous els fogons d'un restaurant en la localitat valenciana de Paiporta. El rostidor La Cova de Juan -que va tancar les seues portes i té ara un altre nom- ens mostra en aquest capítol a un amo molt desubicat, a un únic empleat que ho fa absolutament tot, aliments caducats de fa més d'un any, oli de cuinar en pots d'ambientador o una cuina amb un nivell de greix i brutícia que frega l'insalubre.

Són alguns dels “malsons” que el Xef Alberto Chicote ha vist en aquest restaurant encara que no úniques. De fet, ha hagut de mediar en una discussió entre el cambrer multifuncional i l'amo alguna cosa “pasota”. El capítol ens ha mostrat també el Mercat Central de València, en el qual els tres protagonistes d'aquest episodi han recorregut els seus llocs i restaurants.

Embotit, secret ibèric o “una coseta negra” són alguns dels plats que Chicote provava en aquest restaurant que va tancar les seues portes i compta actualment amb nou amo i nom.

ocultar
La ‘pesadilla en la cocina’ de Chicote arriba a València
Pujar