elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Passejada fallera de la Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta

Passejada fallera de la Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta
  • L’ens participatiu impulsat per la Regidoria de Benestar Social promou dos dies per a conéixer els monuments fallers del poble en companyia

MÉS FOTOS
Passejada fallera de la Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta - (foto 2)
Passejada fallera de la Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta - (foto 3)
Passejada fallera de la Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta - (foto 4)

La Mesa front a la soledat no desitjada de Paiporta ha organitzat aquest dijous la primera de les dos jornades de passejades falleres pels monuments de la localitat. Una trentena de persones han pres part en la iniciativa, pensada per a promoure els vincles socials, un estil de vida saludable i una participació en la vida pública que aporta nombrosos beneficis.
Han acompanyat al grup el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda i Administració General, Pep Val, i la regidora d’Igualtat i Joventut, Laura Jiménez, que han recorregut els monuments junt a les persones participants, a les quals el consistori ha oferit també una xocolatà.

Les comissions falleres paiportines, per la seua banda, han mostrat una gran hospitalitat i simpatia amb el grup, al qual han guiat pels monuments grans i menuts amb explicacions sobre cada escena de les falles.

Rafa Gadea ha explicat que aquesta «és una iniciativa que ha tingut un gran èxit des de la seua posada en marxa i que, d’una banda, és beneficiosa per a les persones destinatàries de les accions de la Mesa, i d’altra, també per a la comunitat fallera, que contribueix a millorar la cohesió social i s’acosta a la ciutadania de tots els barris».

La segona jornada de visita per les falles tindrà lloc aquest divendres, amb eixida a les 10.30 hores des de la plaça La Casota.

Pujar