elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta

Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta
  • Els i les taekwondistes locals sumen un total de set medalles, tres d’elles d’or. La competició, organitzada pel Club Deportivo PIAAM, es va celebrar amb totes les mesures de seguretat sanitària

MÉS FOTOS
Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta - (foto 2)
Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta - (foto 3)
Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta - (foto 4)

El poliesportiu municipal de Paiporta va acollir el campionat Autonòmic Sènior de taekwondo, amb bons resultats per als i les esportistes locals. De fet, Lorena Cabel, Javier Chicote i Jorge Murillo es varen emportar la medalla d’or en les seues respectives categories, mentre que el còmput total de metalls per a esportistes de Paiporta va ascendir a set. La competició es va desenvolupar amb totes les mesures de seguretat sanitària per a evitar contagis de coronavirus. 

La Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, a més, va fer entrega d’una placa a l’Ajuntament de Paiporta en reconeixement per l’ajuda en l’organització, més encara tenint en compte les dificultats afegides per la pandèmia. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, varen recollir el detall de mans del president de l’entitat, Guillermo Gijón.

A més de Lorena Cabel, Javier Chicote i Jorge Murillo, aquest últim, el club local PIAAM Paiporta, varen aconseguir pujar al pòdium Paula Temina, que va protagonitzar la final paiportina de -53 quilos amb Cabel, Clara Gea, plata en -73 quilos, Alicia Ibáñez, bronze en -49 quilos, i Blanca Sánchez, bronze en -46 quilos. També aquestes i aquests últims esportistes pertanyen al Club Deportivo PIAAM Paiporta.

Desenes d’esportistes arribats de clubs de tota la Comunitat Valenciana es varen reunir a les pistes cobertes de Paiporta, condicionades per a l’ocasió per la Federació de Taekwondo amb l’ajuda de personal del Servei Municipal d’Esports i el Club Deportivo PIAAM, amfitrió i organitzador. Les proves es varen desenvolupar amb total normalitat i un ambient de cordialitat i esportivitat, en una mostra més de la importància dels valors de l’esport i de recuperació de la pràctica esportiva en el període de desescalada.

Pujar