20 de setembre de 2020 20/9/20

Paiporta treu l'orgull

Paiporta treu l'orgull - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paiporta treu l'orgull - (foto 2)
  Paiporta treu l'orgull - (foto 3)

  Amb motiu de la celebració arreu del món de les jornades de l'orgull LGTBI, la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta ha preparat diferents activitats amb l'objectiu de reforçar la lluita per la visibilització i els drets d'aquests col·lectius, que encara hui pateixen discriminació, desigualtat i fins i tot violència. Així, aquest dimarts a les 19.00 hores se celebrarà una ponència a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz sobre lleis contra LGTBIfòbia i la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual.

  El pròxim divendres 23 de juny, també a les 19.00 hores, es procedirà a la col·locació a la façana de l'Ajuntament de la bandera de l'arc de Sant Martí, i a la lectura d'un manifest de suport a la lluita del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI). L'acte es portarà a terme a l'esplanada enfront del consistori.

  A més, l'Ajuntament de Paiporta fa una crida a la població a que se sume a la Manifestació de l'Orgull LGTBI, que desfilarà pels carrers de València aquest dissabte 24 de juny des de les 19.30 hores amb el lema 'Exigim un món lliure per ser com som'. La marxa començarà a la Porta de la Mar del cap i casal i recorrerà les vies principals del centre.

  A totes aquestes activitats i convocatòries s'ha sumat una acció més de visibilització d'aquest col·lectiu, pintant tres bancs de localitzacions molt concorregudes de la localitat, com són el Pont Vell, la pinada de la Urbanització l'Horta, i el Carrer Primer de Maig. Dins d'aquests actes, el passat 5 de juny, es va presentar a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz el llibre de Fani Grande 'Jo sóc així i això no es un problema'.

   

  Pujar