elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques de 2 a 3 anys

Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques de 2 a 3 anys
  • Una inversió de més de 50.000 euros que se sumen a les millores també realitzades al pati d'Infantil del CEIP Lluís Vives

MÉS FOTOS
Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques de 2 a 3 anys - (foto 2)
Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques de 2 a 3 anys - (foto 3)
Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques de 2 a 3 anys - (foto 4)

Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques i gratuïtes de 2 a 3 anys, corresponent a la formació de primer cicle d’Educació Infantil.

Des que Conselleria va fer efectiva aquesta nova dotació als CEIPs, L’Horta, Jaume I i Rosa Serrano l’àrea d’Educació no ha deixat de treballar en la millora i posada a punt d’aquests espais. En concret, la Regidoria ha fet  una inversió de més de 50.000 euros que se sumen a les millores també realitzades al pati d’Infantil del CEIP Lluís Vives.

El regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, ha volgut destacar “el gran esforç que s’ha fet des d’aquesta Regidoria per a arribar a temps amb tot a punt per a l’inici de curs. El meu especial reconeixement per al personal de l’àrea i dels centres, que ens ha permés amb la seua implicació i col·laboració adequar en molt poc de temps aquestes tres aules que han acollit el nou alumnat de 2 anys”.

Entre les millores de condicionament realitzades destaquen els treballs de pintura, habilitació de banys, col·locació de vinils i tanques de separació als patis, així com l’ampliació i la millora d’aquests. Pel que fa al Lluís Vives, s’ha substituït el cautxú de la zona de jocs al pati d’Infantil i també s’ha ficat nova gespa artificial.

La nova dotació per part de Conselleria d’aquestes noves aules als CEIPs L’Horta, Jaume I i Rosa Serrano, l’increment més important en tota la comarca, s’anunciava abans de començar l’estiu, el passat mes de maig. La notícia era acollida amb satisfacció per part de les famílies paiportines, que veien com es feia una realitat una de les seues reivindicacions més recurrents.

“Hem pogut comprovar en primera persona en l’inici d’aquest curs la satisfacció dels menuts i menudes, així com de les famílies, que han iniciat cicle en aquestes noves aules. Són aquestes reaccions positives les que donen sentit a la nostra labor”, ha conclòs el regidor.

Pujar