elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta celebra el Carnestoltes amb música i una “selva” que recorrerà els carrers del municipi

Paiporta celebra el Carnestoltes amb música i una “selva” que recorrerà els carrers del municipi
  MÉS FOTOS
  Paiporta celebra el Carnestoltes amb música i una “selva” que recorrerà els carrers del municipi - (foto 2)
  Paiporta celebra el Carnestoltes amb música i una “selva” que recorrerà els carrers del municipi - (foto 3)
  Paiporta celebra el Carnestoltes amb música i una “selva” que recorrerà els carrers del municipi - (foto 4)

  La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Paiporta ha organitzat un any més la celebració del Carnestoltes, que tindrà lloc aquest dijous 20 de febrer, a partir de les 16.30 hores.

  La festa començarà a partir d’eixa hora a cadascuna de les escoles i centres educatius de la localitat. L'alumnat desfilarà amb la companyia de batucades, l’amenització musical de la Unió Musical de Paiporta i la Banda Primitiva de Paiporta, i una “selva” de personatges inflables, visibles des de llarga distància, que eixiran des de cada centre i ompliran de música, festa, color i diversió els carrers de Paiporta fins al Poliesportiu Municipal. Durant el recorregut, aquesta tribu animal executarà coreografies i rituals amb què el públic participarà d’una manera activa.

  La festa, pensada per a passar una bona estona en família, continuarà a partir de les 17 hores, a les pistes cobertes del Poliesportiu,  on actuarà La Glüps Band, formació clàssica de guitarra, baix, teclats, bateria i veu que proposarà un repertori variat, pensant per als més menuts i menudes, i que inclourà versions de cançons de diferents dècades del pop i el rock dels Beatles, Paco Muñoz, The Clash o David Bowie entre d’altres. És una invitació en tota regla a la participació del públic, ballant i cantant, amb el carnestoltes com a marc de celebració per cinqué any consecutiu.

  Pujar