10 de desembre de 2019 10/12/19

Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius

Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius - (foto 2)
  Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius - (foto 3)
  Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius - (foto 4)

  El Servei Municipal d'Esports de Paiporta obri aquest dimecres el període d'inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius. Totes aquelles persones interessades en participar en aquestes activitats tenen fins al 24 de gener per a informar-se i inscriure's al Poliesportiu Municipal. El segon quadrimestre de les activitats i escoles va des de febrer fins a maig.

  Entre l'oferta del Servei Municipal d'Esports hi ha fins a huit programes esportius i 11 escoles esportives. Dels programes es pot triar entre gimnàstica de manteniment global, batu-pump, gimnàstica suau i expressió corporal, ioga, ioga-lates, taitxí, xi-kung-medita i zumbbabis. Quant a les Escoles Esportives, les opcions són educació física de base, multiesport, escola tècnica de futbol, bàsquet, taekwondo, gimnàstica rítmica, esport adaptat, escacs, ritmes infantils, handbol i escalada i esports de muntanya.

  Aquelles persones que ja estiguen inscrites en les activitats des del primer quadrimestre no cal que renoven la inscripció. El nou període que va des d'aquest dimecres dia 10 fins al 24 de gener s'obri per a aquelles que no estigueren apuntades amb anterioritat.

  Pots consultar l'oferta d'Escoles Esportives i Programes Esportius del Servei Municipal d'Esports en aquest enllaç (PDF).

   

  ocultar
  Oberta la inscripció per al segon quadrimestre de les Escoles Esportives i els Programes Esportius
  Pujar