elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta

Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta
  • ‘Setmana freak’, amb rol, manga, jocs de taula o scape rooms

  • ‘Setmana inquieta’, amb running calistènia, dansa oriental o street dance

  • ‘Vesprades sense fred’, amb ‘just dance’, slackline i risoteràpia

MÉS FOTOS
Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta - (foto 2)
Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta - (foto 3)
Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta - (foto 4)
Oberta la inscripció per al Nadal Jove de Paiporta - (foto 5)

Entre els dies 27 i 30 de desembre tindrà lloc al Centre Jove de Paiporta el Nadal Jove, amb activitats per a tots els gustos i preferències. Com és habitual, l’oferta és gratuïta i cal inscripció prèvia, que ja s’ha obert al web paiporta.es/agendajove

Les activitats del Nadal Jove de Paiporta estaran repartides en tres grans grups: D’una banda, als matins (d’11:00 a 14:00 hores), hi haurà la ’Setmana freak’, amb tallers de rol, manga, jocs de taula i scape room, i la ‘Setmana Inquieta’, amb running, calistènia, dansa oriental o street dance.

De vesprada, entre les 16:30 i les 19:00 hores, les opcions són ‘just dance’, slackline i risoteràpia en les ‘Vesprades sense fred’. La programació, el calendari i els horaris de cada activitat es poden consultar al mateix web, paiporta.es/agendajove

Amb aquesta proposta d’oci i temps lliure lúdic i educatiu, la Regidoria de Joventut i Esports presenta al jovent de Paiporta alternatives variades i enriquidores per als dies no lectius de les vacances nadalenques. Amb elles s’intenta satisfer la seua curiositat i acompanyar els gustos variats i diferenciats de les persones joves del poble.

Tots els tallers i activitats estan destinats a majors de 12 anys i es portaran a terme al Centre Jove i al poliesportiu municipal de Paiporta.

Pujar