13 de desembre de 2019 13/12/19

Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta

Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 2)
  Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 3)
  Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 4)

  La Regidoria d'Ocupació i Comerç ha iniciat aquesta setmana el període d'inscripció per a la setena edició de la Fira Comercial de Paiporta. L'esdeveniment, pensat per a la promoció i dinamització del comerç local i de proximitat, se celebrarà de l'1 al 3 de juny. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina UNICA de l'Ajuntament de Paiporta fins al pròxim 19 de maig.

  La Fira Comercial d'enguany, promoguda per la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta i l'Associació de Comerç Local (ALC), se celebrarà a la Plaça Cervantes i els carrers de l'entorn i comptarà, com altres anys, amb activitats d'animació i musicals paral·leles per tal de crear el millor ambient possible i atreure al major nombre de clients i clientes. El mateix cap de setmana està previst que tinga lloc la Fira Medieval, al Carrer Primer de Maig.

  Les casetes de cada comerç seran de fusta. Per qüestions d'espai, hi haurà un màxim de 33, i la ubicació de cada comerciant participant es decidirà per sorteig. La Fira Comercial de Paiporta s'inaugurarà la vesprada del divendres 1 de juny, i es tancarà el diumenge dia 3 a les 15.00 hores.

  ocultar
  Obert el termini d'inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta
  Pujar