13 de desembre de 2019 13/12/19

Noves sessions de l'Escola de Famílies de Paiporta, aquest dimecres i dissabte

Noves sessions de l'Escola de Famílies de Paiporta, aquest dimecres i dissabte - (foto 1)

  Els tallers de l'Escola de Famílies promoguda per l'Ajuntament de Paiporta continuen aquest dimecres 17 d'octubre a l'espai Paiporta Conviu. La iniciativa de les regidories d'Igualtat i Sanitat i Salut es reprén amb la sessió 'Emancipació emocional en l'adolescència', a càrrec del psicòleg Mauro Bólmida, a partir de les 18.00 hores.

  S'ofereixen de manera paral·lela, i amb la finalitat de facilitar-ne l'assistència, tallers per a filles i fills, a la mateixa hora i al voltant de la mateixa temàtica que la xarrada principal. La inscripció per a les activitats de l'Escola de Famílies es pot realitzar a l'Oficina UNICA, o bé en aquest enllaç.

  Les sessions es varen iniciar el passat 3 d'octubre amb la xarrada que portava per títol 'Perquè t'estime et pose límits: recuperant l'autoritat positiva', a càrrec del treballador social, psicoterapeuta i professor de la Universitat de València, Manolo Salines, i que va tindre una gran acceptació de públic.

  En la pròxima sessió, programada per al dimecres 17 d'octubre, s'abordaran estratègies per a ajudar als i les joves adolescents a trobar el seu camí de creixement, i com els pares i les mares els poden acompanyar en aquesta recerca des del punt de vista emocional.

  L'Escola de Famílies continuarà amb dos sessions, el dissabte 20 d'octubre, dirigides a la infància. A les 10.30 hores, l'actor i terapeuta del joc, José Carlos Soto, oferirà els seus 'Jocs teatrals', per a criatures de fins a 8 anys. Seguidament, a les 12.30 hores, el també actor i clown, Miguel Arnau, realitzarà la sessió 'Comunicació a través del clown' per a xiquets i xiquet4es a partir de 9 anys. Les inscripcions per a aquestes sessions també es poden formalitzar en l'oficina UNICA, o en aquest enllaç.

   

  ocultar
  Noves sessions de l'Escola de Famílies de Paiporta, aquest dimecres i dissabte
  Pujar