30 de març de 2020 30/3/20

Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez triomfen en l'Autonòmic d'Escalada de Velocitat de Paiporta

Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez triomfen en l'Autonòmic d'Escalada de Velocitat de Paiporta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez triomfen en l'Autonòmic d'Escalada de Velocitat de Paiporta - (foto 2)

  El rocòdrom municipal de Paiporta va acollir el Campionat Autonòmic d'Escalada de Velocitat, organitzat pel Club d'Espeleologia L'Horta, la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), i el Servei Municipal d'Esports (SME). Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez varen triomfar en categoria absoluta.
  En aquesta categoria, quedaren en segon lloc Estebena González i Leyre Navarro.

  Quant a les categories inferiors, Lucía Sempere i Hugo Ponce guanyaren la sub-16, per davant de Raúl Escribano i Candela Sepúlveda.En sub-12 s'imposaren Ana Martínez i Hugo Glories, i en sub-9, Emely Castellano i Carles Ortega foren els més ràpids.

  El matí es va desenvolupar amb bon ambient de públic i esperit de companyonia entre les 40 escaladores i escaladors inscrits, arribats de tots els punts de la geografia valenciana. Varen assistir a l'esdeveniment i entregaren medalles l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, així com altres membres de la corporació municipal, que varen donar suport a l'esdeveniment amb la seua presència.

  Pujar