elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Museu de la Rajoleria combat el coronavirus amb la iniciativa #yomequedoencasapaiporta en imatges

El Museu de la Rajoleria combat el coronavirus amb la iniciativa #yomequedoencasapaiporta en imatges
  • El Museu ha inaugurat un compte d'Instagram a través del qual compartirà totes les imatges que reba

MÉS FOTOS
El Museu de la Rajoleria combat el coronavirus amb la iniciativa #yomequedoencasapaiporta en imatges - (foto 2)

El Museu de la Rajoleria posa en marxa iniciatives per a oferir alternatives lúdiques i positives a la població paiportina durant aquest període de confinament. Amb #joemquedeacasapaiporta en imatges proposa conéixer, a través de fotografies, quines activitats estan realitzant paiportins i paiportines a les seues cases aquests dies sense contacte social.

La iniciativa, que ha sorgit de la col·laboració entre les regidories de Cultura i Participació Ciutadana, s'ha marcat com a resultat final realitzar una exposició fotogràfica amb una selecció de totes les imatges compartides per la ciutadania. Des de llegir a fer esport, cuinar, realitzar jocs, pintar o ballen són alguna de les activitats amb les quals moltes famílies paiportines estan omplint el temps lliure de les seues jornades.

"La idea és recopilar totes les fotos que la gent ens faça arribar, realitzant accions quotidianes i activitats variades que estiguen fent aquests dies a casa, i compartir-les en les nostres xarxes socials. En definitiva, la qual cosa volem és animar a la població paiportina i oferir-los esperança durant aquests dies. Posar un somriure a aquest virus", ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Per a això, el Museu de la Rajoleria ha estrenat aquesta mateixa setmana compte d'Instagram, xarxa social en la qual encara no estava present. A través de l'etiqueta #yomequedoencasapaiporta o #joemquedeacasapaiporta i l'esment al Museu, @museudelarajoleria, s'aniran publicant i compartint totes aquestes imatges. També es poden enviar totes aquestes imatges al correu museu@paiporta.es.

Una vegada finalitzat el confinament, i quan el Museu haja recuperat la seua activitat habitual, s'organitzarà una exposició que recollirà una mostra de totes aquestes escenes quotidianes a les cases paiportines. "D'una banda farem que la gent reprenga en certa forma aquest contacte social amb amics, família, veïns... del qual ara es veu privat i per un altre, quan l'exposició estiga en marxa, serà un record i motiu de celebració després d'haver guanyat aquesta batalla", ha conclòs la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos.

Pujar