elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Medi Ambient estableix un nou Ecoparc mòbil a la plaça Regne Unit de Paiporta

Medi Ambient estableix un nou Ecoparc mòbil a la plaça Regne Unit de Paiporta
  • El punt de reciclatge, una millora establerta en el nou contracte de recollida de residus, estarà obert dos dies al mes fins a finals de 2023

MÉS FOTOS
Medi Ambient estableix un nou Ecoparc mòbil a la plaça Regne Unit de Paiporta - (foto 2)
Medi Ambient estableix un nou Ecoparc mòbil a la plaça Regne Unit de Paiporta - (foto 3)

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha establert un nou ecoparc mòbil a la plaça Regne Unit de Paiporta. Aquest punt de reciclatge estarà a disposició de la ciutadania durant dos jornades al mes fins a desembre d’enguany, és a dir, un total de 18 dies.

El nou ecoparc mòbil forma part de les millores aconseguides gràcies al nou contracte de recollida de Residus Sòlids Urbans (RSU) de Paiporta, que va entrar en vigor a finals de 2021, i que ha implicat altres millores, com són la major capacitat de recollida, més camions dedicats a aquesta finalitat i, sobretot, la gran novetat: l’arribada a Paiporta de la recollida selectiva de la matèria orgànica, és a dir, el contenidor marró.

Paiporta ja compta amb servei d’Ecoparc mòbil proporcionat per l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), i que visita cada mes una plaça de la localitat, el que suma un total de 32 jornades.

Amb el nou punt de reciclatge de la plaça Regne Unit, que proporciona l’Ajuntament a través de l’empresa adjudicatària de la recollida de RSU, s’arriba als 50 dies en què la ciutadania pot disfrutar d’un emplaçament proper als domicilis on portar tot tipus de residus per al seu reciclatge.

A l’ecoparc mòbil es poden retirar tot tipus de deixalles, cas de sabates, teixits, pneumàtics, cintes magnètiques, Cds i DVDs, càpsules de cafè, tubs fluorescents, revistes, bombetes, tóners i cartutxos d’impressora, aparells elèctrics menuts, reactius de laboratori, telèfons mòbils, bateries, carregadors, dissolvents, envasos perillosos, joguets, termòmetres i aerosols i productes de neteja, entre d’altres.

El nou Ecoparc mòbil de la plaça Regne Unit estarà a disposició de la ciutadania fins a aquest divendres, en horari de 9.00 a 14.00 hores. El següent ecoparc mòbil se situarà a la plaça Xúquer al llarg de tota la setmana vinent, des del 24 al 29 d’abril, en horari de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores, i dissabte, de 10.00 a 13.00 hores.

Pujar