11 de desembre de 2019 11/12/19

L'Ajuntament trasllada el taller i magatzem d'ESPAI i el dipòsit de vehicles a l'equipament municipal de la Carretera de València

L'Ajuntament trasllada el taller i magatzem d'ESPAI i el dipòsit de vehicles a l'equipament municipal de la Carretera de València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament trasllada el taller i magatzem d'ESPAI i el dipòsit de vehicles a l'equipament municipal de la Carretera de València - (foto 2)
  L'Ajuntament trasllada el taller i magatzem d'ESPAI i el dipòsit de vehicles a l'equipament municipal de la Carretera de València - (foto 3)

  La regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Paiporta ha completat recentment el trasllat del taller i magatzem d'ESPAI, així com el dipòsit municipal de vehicles, a l'equipament de la Carretera de València, en l'edifici conegut com la 'Carpa Edival'. Aquest trasllat permetrà a l'empresa pública de serveis gaudir d'unes instal·lacions més àmplies. Al mateix temps, la col·locació del dipòsit de vehicles en el solar annex a la carpa farà possible l'ampliació de l'aparcament per als usuaris del Poliesportiu Municipal, que fins ara tenia un prop d'un 50% de la seua superfície ocupat com a dipòsit municipal.

  En aquest equipament rehabilitat com a magatzem, taller i dipòsit d'ESPAI i de l'Ajuntament se situaran els materials, ferramentes i recursos dels equips de neteja, jardineria, senyalització i obres de l'empresa pública de serveis. L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, han visitat recentment aquestes noves instal·lacions, que tenen com a objectiu centralitzar materials anteriorment dispersos i, així, fer més eficient la tasca de la plantilla d'ESPAI per a millorar el seu servei a la ciutadania.

   

   

  ocultar
  L'Ajuntament trasllada el taller i magatzem d'ESPAI i el dipòsit de vehicles a l'equipament municipal de la Carretera de València
  Pujar