elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'actuació dels policies locals en bicicleta permet la detenció dels tres autors d'un robatori amb violència

L'actuació dels policies locals en bicicleta permet la detenció dels tres autors d'un robatori amb violència

  L'actuació dels agents de la Patrulla Bravo, que realitza les seues funcions en bicicleta, ha permés la detenció aquest divendres dels tres autors d'un robatori amb violència a Paiporta. Els fets s'han produït a mitjant matí, quan tres menors han furtat la bossa a una dona veïna de la localitat, de 70 anys, pel mètode de l'estirada. Els fets s'han produït al Carrer Pelayo.

  Ràpidament s'ha donat avís a la Policia Local, i la Patrulla Bravo ha sigut capaç d'interceptar-los al Carrer Santa Anna pocs minuts després i recuperar totes les pertinences de la víctima. Segons fonts policials, la facilitat en la mobilitat que atorguen les bicicletes ha sigut fonamental per a actuar de forma ràpida i efectiva. Els tres joves han sigut identificats positivament per la dona com a autors del robatori, i la Policia Local els ha posat a disposició judicial.

  Segons ha confirmat el cos policial paiportí, des que es posara en marxa la Patrulla Bravo fa poques setmanes, s'ha demostrat l'eficiència d'aquest servei de proximitat, que ofereix avantatges en mobilitat davant les patrulles motoritzades. Així, els membres d'aquesta policia en bicicleta ja han pogut intervindre ràpidament en diferents baralles i altres situacions que han sigut solventades amb èxit.

  La regidora d'Hisenda, Administració General i Policia, Beatriz Jiménez, ha valorat “molt positivament el funcionament de la nova Patrulla Bravo, que ha demostrat l'efectivitat d'aquest servei de proximitat que presta a la ciutadania”. Jiménez ha destacat que “en poc temps s'ha evidenciat que aquest era un servei necessari”, i ha avançat que aquests resultats positius marquen el camí de la implantació de tècniques policials més sotenibles, flexibles i pròximes al dia a dia dels carrers de Paiporta.

   

   


  Pujar