elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta intervenen un cultiu intensiu de marihuana

La  Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta intervenen un cultiu intensiu de marihuana
  • A través d’un operatiu conjunt els agents han desmantellat el magatzem ubicat a la localitat

La Guàrdia Civil, en una operació conjunta amb la Policia Local de Paiporta, ha intervingut un cultiu intensiu de marihuana, detectat en un magatzem de la localitat.

Agents de Policia Local van percebre una planta baixa amb elements de ventilació a la façana anormals, que va portar als agents a pensar en una possible instal·lació amb activitat sospitosa.

Així doncs, Policia Local va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil de Paiporta, encetant ambdós cossos policials una investigació conjunta.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, ha agraït l’actuació d’ambdues Forces de Seguretat, mostrant la seua satisfacció per una “acció tan ben coordinada, amb un desenllaç sense incidents i que ha posat fi a un delicte contra la Salut Pública”.

La investigació va provar l’existència d’aquest cultiu interior il·legal, el que ha portat a formar un operatiu per a la desarticulació del mateix que s’ha saldat amb la detenció d’una persona, imputada com a presumpta responsable d’un delicte contra la Salut Pública. El detingut ha passat a disposició judicial als jugats de Torrent. 

La investigación provaba la existencia de este cultivo interior ilegal, lo que llevaba a la formación de un operativo para la desarticulación del mismo que se ha saldado con la detención de una persona imputada como presunta responsable de un delito contra la Salud Pública. El detenido ha pasado a disposición judicial a los jugados de Torrent.

Pujar