elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giroa i Xupla’t el dits guanyen el Tasta Tapes a Paiporta

Giroa i Xupla’t el dits guanyen el Tasta Tapes a Paiporta
  MÉS FOTOS
  Giroa i Xupla’t el dits guanyen el Tasta Tapes a Paiporta - (foto 2)
  Giroa i Xupla’t el dits guanyen el Tasta Tapes a Paiporta - (foto 3)

  D'entre els 20 restaurants que participaren a la setena edició del Tasta Tapes, la ruta de tapes de Paiporta, el restaurant Giroa va aconseguir el premi a la tapa més saborosa amb el seu seu 'Taco de rabo de bou y castanyes', amb 55 vots dels 551 que es van emetre. Les 'Cistelletes farcides' de Xupla’t Els Dits van guanyar el guardó a la tapa més innovadora amb 65 vots d’un total de 493.

  Xupla’t Els Dits suma a més el guardó al millor Servei Responsable, atorgat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Benestar Social. Els criteris incloïen tindre en un lloc visible el cartell relatiu a la legislació sobre la venda d'alcohol, poder acompanyar la tapa amb una beguda no alcohòlica més barata o al mateix preu que la cervesa o el vi, que l'establiment tinguera missatges preventius sobre l'ús responsable de begudes alcohòliques, i que afavorira que no hi hagueren persones embriagades.

  El Tasta Tapes és una iniciativa de la Regidoria d'Ocupació i Comerç que té com a objectiu servir de plataforma d'impuls als negocis locals. Enguany, segons les dades recabades per la Regidoria dels restaurants i bars participants , s'estima que es van vendre al voltat de 10.000 tapes als diversos bars i restaurants de Paiporta que van participar. L’entrega de premis es celebrarà previsiblement a finals de la setmana que ve. En aquest acte també es lliuraran els sis xecs de 60 euros vàlids per a un dinar o un sopar que s'han sortejat entre les persones que emeteren el seu vot.

   

  Pujar