elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents

La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents
  • Més d’una vintena de comerços han représ aquest cap de setmana la celebració d’un esdeveniment pensat per a promocionar el consum en els negocis de proximitat

MÉS FOTOS
La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents - (foto 2)
La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents - (foto 3)
La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents - (foto 4)
La Fira Comercial de Paiporta torna amb centenars d’assistents - (foto 5)

El carrer Sant Joaquim de Paiporta ha acollit aquest cap de setmana la desena edició de la Fira Comercial de Paiporta, organitzada per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç, que ha arribat després tres anys sense aquest esdeveniment a causa de la pandèmia.

En aquesta tornada de la fira, més d’una vintena de comerços s’han donat a conéixer als centenars de paiportines i paiportins que s’han acostat a conéixer de primera mà l’oferta dels negocis de proximitat.

Alimentació, textil, papereries, botigues de regals, productes a granel, ecològics, vegans, artesans i negocis tecnològics, entre d’altres, han pres part en la Fira Comercial que, en paraules de la regidora d’Economia, Olga Sandrós, «ha estat tot un èxit per l’afluència de comerços i de públic, en un any complicat, ja que no és fàcil reprendre aquestes activitats després de tant de temps».

La pròpia regidora d’Economia i l’alcaldessa, Maribel Albalat, acompanyades d’altres membres de l’equip de govern, varen presidir l’acte d’inauguració de la Fira, que es va perllongar fins a les 22.00 hores del dissabte.

Per a Sandrós, s’ha aconseguit «l’objectiu marcat, que era donar a conéixer negocis que tenim a prop de casa, però que no tenen la potència publicitària de les grans superfícies, i necessiten de l’ajuda que els prestem des de la Regidoria d’Economia, ja que generen riquesa per a Paiporta, reverteixen els seus beneficis al poble i creen llocs de treball de qualitat». Són, per tant, «negocis sostenibles i indispensables per a la vida del poble», ha afegit Sandrós.

La Regidoria d’Economia, no obstant això, continua atenta als suggeriments dels i les comerciants per a millorar alguns aspectes, i realitzarà una avaluació de l’esdeveniment per a polir tots aquells detalls que puguen fer créixer la Fira Comercial, com puga ser la data de celebració o la ubicació.

Pujar