elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Municipal de Salut de Paiporta fa una crida a la calma front al coronavirus

El Consell Municipal de Salut de Paiporta fa una crida a la calma front al coronavirus
  • L'òrgan format per tècnics municipals, representants sanitaris i del Centre de Salut, teixit associatiu i responsables polítics posa l'accent en seguir les recomanacions del Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat Universal

MÉS FOTOS
El Consell Municipal de Salut de Paiporta fa una crida a la calma front al coronavirus - (foto 2)

El Consell Municipal de Salut de Paiporta s'ha reunit aquest dijous per a abordar diferents assumptes relacionats amb el seu objectiu primordial, que és promoure la salut a través de les polítiques que aplica en diferents àrees l'Ajuntament de Paiporta. Un dels assumptes de l'ordre del dia ha sigut la resposta davant del coronavirus que afecta des de fa mesos a diferents països, entre ells, Espanya.

Respecte d'aquest assumpte, el Consell ha emés una declaració demanant al veïnat de Paiporta que mantinga la tranquil·litat, al temps que ha recordat la baixa taxa de mortalitat del covid-19 i algunes recomanacions bàsiques d'higiene per a fer-li front.

Al mateix temps, l'escrit ha reiterat el missatge que “no cal prendre precaucions excessives, com és la compra massiva de mascaretes i desinfectants, que sols poden produir conseqüències negatives com el desproveïment d'aquests productes a persones que realment sí que els necessiten”.

La reunió del Consell ha comptat amb la presència de l'alcaldessa i presidenta de l'ens, Isabel Martín, el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea, el director del Centre de Salut Pública de Torrent, Quique Orts, altres membres de l'equip de govern, l'intendent de la Policia Local, tècnics municipals de diferents àrees i representants d'associacions d'àmbits diversos com la tercera edat, primera infància o atenció a diversitat funcional, entre d'altres.

“La recomanació principal és que s'han de seguir les instruccions de les autoritats competents, en aquest cas, govern central i conselleria”, ha explicat l'alcaldessa, Isabel Martín. El Consell Municipal de Salut “seguirà amb molta atenció l'evolució del coronavirus i donarem suport a les autoritats en tot allò que necessiten”, ha afegit l'alcaldessa.
Per al regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, “és fonamental seguir sols la informació oficial i no deixar-se portar per l'alarmisme. Estem davant d'un problema global però afortunadament comptem amb una xarxa pública d'atenció sanitària que és de les millors del món, i les institucions tenim la funció d'acompanyar la seua tasca amb un missatge de tranquil·litat i confiança”.

Pujar