2 de juliol de 2020 2/7/20

Comença el període de matrícula al Centre de Formació de Persones Adultes

Comença el període de matrícula al Centre de Formació de Persones Adultes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comença el període de matrícula al Centre de Formació de Persones Adultes - (foto 2)

  Com cada any, el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Paiporta ofereix una gran varietat de cursos i tallers per a totes aquelles persones interessades majors de 18 anys o de 16 amb contracte d'aprenentatge.

  El termini de matrícula comença el 16 de juliol i es perllongarà fins al 30 d'aquest mes. També s'obrirà un període de matrícula del 4 al 14 de setembre. Els horaris per inscriure's són de dilluns a divendres de 9:30 a 12:00 hores, en el mateix CFPA, en la tercera planta del Centre Cultural.

  Pel que fa als tallers, 28 en total, començaran l'1 d'octubre i l'oferta varia des de diferents nivells d'idiomes (anglès, francès i alemany) fins a fotografia, intel·ligència emocional, pintura, pilates, informàtica i ball modern.

  A més, l'Associació d'Alumnes ofereix dos tallers sobre patchwork i un d'arts decoratives.

  L'oferta de cursos del CFPA de Paiporta també és molt àmplia. Les persones interessades poden realitzar quatre cursos de diferents nivells de valencià, un d'espanyol per a estrangers, dos d'accés a Cicles Formatius Grau Superior (CFGS), un d'accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys i fins i tot dos cursos de preparació en Competències Clau.

  L'increment de l'oferta en formació bàsica que es va produir fa dos anys es manté el curs que ve, i hi haurà grups d'Alfabetització, Neolectors, Educació de Base i Graduat en Educació Secundària (G.E.S.).

  Així mateix, també es manté la iniciativa 'Rogles de Babel', grups de conversa per perfeccionar la parla de diferents idiomes. Per al curs 2018-2019, l'oferta consta d'àrab, francès, anglès, alemany i italià. Per a qualsevol informació addicional, es pot acudir al propi CFPA de Paiporta.

   

   

  Pujar