elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el Campus d’Estiu al poliesportiu de Paiporta

Comença el Campus d’Estiu al poliesportiu de Paiporta
  • Queden cobertes les 240 places d’una activitat lúdica, educativa i esportiva pensada per a ajudar a conciliar la vida laboral i familiar

  • La primera tinent d’alcaldia i regidora d’Hisenda, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, visiten el Campus

MÉS FOTOS
Comença el Campus d’Estiu al poliesportiu de Paiporta - (foto 2)
Comença el Campus d’Estiu al poliesportiu de Paiporta - (foto 3)

Aquesta setmana ha començat al poliesportiu de Paiporta el Campus Esportiu, activitat organitzada per la Regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d’Esports (SME). L’activitat, enfocada des d’una perspectiva lúdica, educativa i esportiva, i pensada per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, es perllongarà fins al 30 de juliol.

Al tractar-se d’una activitat de la Regidoria de Joventut i Esports, el Campus d’Estiu està dirigit a xiquetes, xiquets i joves de 8 a 16 anys, Les 240 places disponibles, repartides en dos quinzenes, s’han exhaurit i tots els xiquets i xiquetes que ho han sol·licitat han trobat plaça.

La primera tinent d’Alcaldia i regidora d’Hisenda i Administració General, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, han acudit hui al poliesportiu a donar la benvinguda als i les usuàries del Campus. Per a Martín, «El Campus està plantejat com una alternativa per a xiquetes, xiquets i joves centrat en l’esport com una de les ferramentes més importants de promoure la salut i educar en valors, una de les metes de l’Àrea de Joventut i Esports, i que és transversal a tota l’activitat municipal».

Per la seua banda, Marian Val ha afegit que «el Servei Municipal d’Esports té l’obligació d’oferir alternatives lúdiques i esportives i, des de ja fa anys, fins i tot en un any tan difícil com 2021, ens marquem l’objectiu de promoure la pràctica esportiva en una franja d’edat on és fonamental».

El Campus d’Estiu es porta a terme amb totes les mesures de seguretat sanitària marcades per les autoritats competents, i aprofita totes les instal·lacions disponibles al poliesportiu municipal, com son les diferents canxes cobertes o la piscina lúdica, entre d’altres.

L’activitat comparteix calendari amb altres que també se celebren a la mateixa instal·lació, com són els campus de futbol organitzats pel Paiporta CF i el CF E1 València Paiporta, el campus de tennis del club local, el de karate, a càrrec del club Tamashi-Do, o el que promou la piscina coberta.

Pujar