elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cecopal de Paiporta analitza l’evolució de la pandèmia i les possibles mesures a adoptar

El Cecopal de Paiporta analitza l’evolució de la pandèmia i les possibles mesures a adoptar
  MÉS FOTOS
  El Cecopal de Paiporta analitza l’evolució de la pandèmia i les possibles mesures a adoptar - (foto 2)
  El Cecopal de Paiporta analitza l’evolució de la pandèmia i les possibles mesures a adoptar - (foto 3)

  El Centre de Cooperació Operatiu Municipal (Cecopal) establert per l’Ajuntament de Paiporta per a realitzar seguiment de l’evolució de la pandèmia de coronavirus s’ha reunit aquest dimecres al saló de plens del consistori per a analitzar l’evolució de les xifres i valorar possibles mesures a prendre dins de les competències municipals.

  Entre les mesures immediates que s’han pres hi ha un reforç encara major de la neteja dels espais públics i l’increment de la vigilància, per part de la Policia Local, del compliment de les mesures decretades per les autoritats sanitàries quant a utilització de mascaretes, aforaments de terrasses, prohibició de fumar i distància de seguretat.

  Així mateix,  l’Oficina Única continuarà atenent a la ciutadania només amb cita prèvia, que es pot demanar a través de l’adreça paiporta.es/cita-previa. A  més, es recomana realitzar els tràmits municipals a distància, de manera senzilla i segura, a través del certificat digital.

  Tal com ha succeït des del mes de març de 2020, quan es va decretar l’estat d’alarma, el consistori manté un contacte directe, freqüent i estret amb el centre de salut i les autoritats sanitàries per tal de seguir pràcticament al minut l’evolució de les xifres de contagis. En aquest sentit, al si del Cecopal s’ha decidit continuar atenent aquestes dades per a adoptar noves mesures que contribuïsquen a frenar la possible escalada en els indicadors epidemiològics que ofereix la Conselleria de Sanitat i Salut Universal.

  Des de l’Ajuntament de Paiporta, a més, es reitera el missatge de màxima prudència i es recorda a la ciutadania la necessitat de complir totes i cadascuna de les mesures decretades per les autoritats sanitàries davant una situació que actualment és greu, i que requereix la col·laboració de totes i tots per a millorar.

  Pujar