Castellano

Rafael Albert reivindica els senyals d'identitat d'Oropesa amb el compromís de crear una comissió amb joves i entitats

Rafael Albert reivindica els senyals d'identitat d'Oropesa amb el compromís de crear una comissió amb joves i entitats
  • El candidat a l'alcaldia considera que “protegir les nostres tradicions és enfortir la nostra història com a poble”. “Volem implicar a tots els col·lectius en la programació de les festes i desitgem comptar amb els suggeriments dels joves”

  • Rafael Albert anuncia el seu desig de construir un Auditori municipal i instaurar una Gala de la Cultura. “Desitgem convertir Orpesa en un motor cultural apostant pel nostre patrimoni i fomentant els intercanvis culturals”, assenyala l'alcaldable

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia d'Orpesa, Rafael Albert, ha anunciat la creació d'una comissió amb joves i associacions del municipi que potencie les festes i pose en valor els senyals d'identitat pròpies. “Som un municipi únic que se sent orgullós de la seua història i costums, i desitgem que aqueix germen no es perda sinó que s'enfortisca”.

Per a fer-ho possible, Albert considera fonamental “comptar amb la iniciativa dels nostres veïns, el múscul d'un poble que té en les seues associacions un talent que desitgem aprofitar”. “Fer-ho també de la mà dels nostres joves atenent els seus suggeriments i proposant activitats que responguen a les seues inquietuds”. “Treballar de la mà d'Orpesa per a reivindicar l'orgull de formar part d'aquest municipi singular”.

El que hui Rafael Albert convoca a partir de les 20.30 hores per a acomiadar una campanya en la qual el candidat comptarà amb el cap de llista del PPCS a les Corts, Alberto Fabra, així com amb el senador del PPCS, Vicente Martínez Mus. Amb la música del grup Paradita Flamenca com a teloners, Alberto agraeix “la calor i la il·lusió amb la qual els veïns d'Orpesa han acollit un projecte forjat sobre les seues propostes”.

Orpesa “decideix aquest 28 de maig el seu futur per als pròxims quatre anys”. I “nosaltres volem que els veïns recuperen la seua opinió en la vida municipal, perquè estem convençuts que amb les seues idees Orpesa guanya”. Per això, al costat dels senyals d'identitat i tradicions, també “reivindiquem l'aposta per la cultura, amb intercanvis culturals, un Auditori municipal, una Gala de la Cultura i un Museu Etnològic en el Mas de Conill sense oblidar la rehabilitació del castell”. Orpesa “és un privilegi i volem compartir-lo. Perquè junts guanyem tots i en el PP eixim a guanyar”, ha rematat l'alcaldable.

Pujar