Castellano

Rafael Albert anuncia el reforç de la Policia Local i la creació d'una oficina antiokupació a Orpesa

Rafael Albert anuncia el reforç de la Policia Local i la creació d'una oficina antiokupació a Orpesa
  • El candidat del PP a l'alcaldia d'Orpesa es compromet a treballar per “garantir el benestar i tranquil·litat als meus veïns”

El reforç de la seguretat i la lluita contra l'okupació il·legal són dos objectius del programa de govern que el PP d'Orpesa s'ha compromés a implementar a partir del 28 de maig. Així ho ha anunciat Rafael Albert, candidat del PP a l'alcaldia d'Orpesa, qui ha manifestat el seu desig de treballar a partir d'aquest diumenge per garantir “benestar i seguretat als veïns a través d'una ampliació de la plantilla de la Policia Local que done resposta a les demandes dels nostres ciutadans”.

Aquesta acció anirà acompanyada d'un pla municipal dirigit a atallar l'okupació d'habitatges. “Hui els propietaris que són víctimes d'aquesta mena de delictes estan desesperats i nosaltres volem ajudar-los”.

Un objectiu al qual el candidat suma el compromís amb “una solució eficaç als punts negres de la nostra localitat” que “desitgem dotar amb semàfors per a garantir la seguretat als ciutadans i protegir els veïns amb diversitat funcional. Tots som importants i a tots hem de cuidar”, ha considerat el candidat.

Finalment, Rafael Albert aposta així mateix per treballar “per a aconseguir una conciliació familiar efectiva, amb ajudes que faciliten a les famílies compatibilitzar el seu treball amb l'atenció als seus fills, així com proporcionar espais a les associacions municipals i condicionar altres nous”.

“El moviment associatiu és fonamental i el desig és treballar braç a braç amb ells, garantint que les subvencions anuals que es convoquen es cobren l'any natural de la mateixa manera que els autònoms i empreses que treballen amb l'ajuntament cobren dins dels terminis establits”.

El 28 de maig “tenim l'oportunitat d'aconseguir-ho entre tots, perquè Orpesa és l'única cosa que importa i només el PP és garantia d'estabilitat, treball i prosperitat per a aquest poble que compartim”, ha conclòs Albert.

Pujar